Lovisa Sunnerholm ist als Produzentin maßgeblich für diese vierteilige Serie über das Nahrungsverhalten verantwortlich. Sie leitete bei der Vorführung des Screeners in London durch den Abend und hatte nach der Preview viele Fragen zu diesem spannenden Komplex zu beantworten. Am Ende des Tages sollte dieser den Zuschauer eventuell dazu bringen, die eigene kulinarische Einstellung zu überdenken. Ich kann jedem nur diesen kostenlosen Streifen ans Herz legen und natürlich ebenso ihr folgendes Interview.

Lovisa SunnerholmName: Lovisa Sunnerholm
Birthday: 13 feb 1985
Place of Birth: Helsingborg (South of Sweden)
Place of Residence: Stockholm
learned Craft: Marketing

2013- Electrolux/AEG; PR manager EMEA. Executive producer of our new food documentary series „Tasteology“
2011-2013 Naked communications; brand strategy
2009-2011 Prime; PR firm
2007-2009 Google

12 Food Art Questions an Lovisa Sunnerholm

1. Inspirations for my job I get…
when thinking of all the things we can do to contribute to something better.

2. Over- and undervalued I think is…
… Over: Chasing michelin stars. Good food is so much more than that.
Under: omelette. I love the taste and it’s simple, fast, easy to vary and you can get rid of old things in your fridge.

3. At the international gastronomic landscape I find good | bad that…
… Good that we see a bigger focus on environmental issues. Bad that we have come to where we are where it feels as if we have forgotten how to respect and value food.

4. Last time I was eating at…
… Pate Pate in Copenhagen. I was impressed that they have had such high quality over such long time. I love that place.

5. 3 more skills I really would like to have are…
… playing guitar, speak spanish and carpenting. Have been renovating at home and it would have been so much easier if I could do more myself.

Lovisa Sunnerholm6. My favorite kitchen tool is…
… my fridge. I often open and do meals based on what I find. I like leftover cooking, not only to reduce food waste but also since you have to be creative with what you have. When renovating I also invested in a really good steam/sous vide oven and now I could not live without it.

7. I have around 20 cookbooks and my favorite book is called …
“Green Kitchen Travels”. It contains loads of great vegetarian recipes and beautiful images from around the world.

8. The most important achievement for me in the dining area of the last 10 years …
… I’m not a chef so would say that it’s what I’m currently working on with the launch of Tasteology. I hope people will change their relation to food after seeing the film series.

9. My last supper consists of…
… breakfast this morning with poached eggs, smashed avocado on sour dough bread and lots of coffee. Yummy!

10. And I would most like to eat with… my mum… , because … it’s mothers day today and we live far from eachother. Wish I could cook for her today and have dinner with the whole family.

11. The chef, who impressed me the most is …
… at the moment Jozef Yossef, founder of Kitchen Theory and part of Tasteology, because … he thinks like no one else, he has very high ambitions and wants to make the whole industry more sustainable and he is looking for new ways to do so. I am so impressed with the menu he put together on our launch events for Tasteology in London last weekend.

12. My life motto is:
“Be the change you want to see.”

Finally, 3 necessarily be regarded Foodie- sites on the web:
http://food52.com/
http://www.saveur.com/
http://naturallyella.com/

„Tasteology“ – Trailer

Hier geht es zu meinem Bericht über "Tasteology"

Das könnte Dich auch noch interessieren...

12 F.A.Q. an Thomas Macyszyn Die Karriereleiter eines Kochs, welche im klassischen Sinne über Posten wie vom Commis de cuisine, Demichef, Chef de partie, Chef tournant, Souschef bis hin zum Chef de cuisine vorgesehen ist, beschritt T. Macyszyn e...
12 F.A.Q. an Johannes Guggenberger Johannes Guggenberger isst kein gewöhnlicher Blogger. Er kocht Essen mit größtmöglicher Leidenschaft. Zu seinen Gästen zählen die Strafgefangenen in der JVA Stammheim. So verbringt er die meiste Zeit seines Lebens hinter...
12 F.A.Q. an Daniel Kubini Zu einem gelungenen Abend gehört bei einem Dinner natürlich auch ein edler Tropfen. Anlässlich der Buchvorstellung des Titels „Die Weltköche zu Gast im Ikarus - Maibock mit Bete und Schokolade“ stellen wir heute noch den...
12 F.A.Q. an Luzia Ellert Sie hatte sie schon alle. Dieter Müller, Sven Elverfeld, Johanna Meier, Johannes King und in der kürzlich vorgestellten Buchkritik vom Restaurant Sitzwohl die Speisen von Elisabeth Geisler & Irmgard Sitzwohl. Luzia E...
Author

Steffen Sinzinger

Steffen Sinzinger, Jahrgang 1980, ist ein in Berlin lebender Küchenchef und seit nun mehr als 8 Jahren ein passionierter Foodblogger. In der deutschsprachigen Bloggerszene ist er ein fester Bestandteil und spricht mit seinen breitgefächerten Themen sowohl die professionellen Köche als auch die am heimischen Herd kochende Fraktion an.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Marked fields are required.

Diese Website verwendet Akismet, um Spam zu reduzieren. Erfahre mehr darüber, wie deine Kommentardaten verarbeitet werden.